Candidați


Despre noi

Compania noastră se ocupă cu recrutare și selecție de personal în baza contractelor cu angajatori și agenții de personal din țări vorbitoare de limbă germană.

Ne desfășurăm activitatea de peste 11 ani cu succes. Seriozitatea față de clienți și colaboratori este situată la noi în prim plan.


Arii de recrutare

oferim locuri de muncă în diferite domenii: construcții, agricultură, zootehnie, fabrici, comerț, transport, azile de bătrâni, spitale, îngrijire persoane la domiciliu.

Recrutăm permanent: sudori, lăcătuși, zidari, zugravi, faianțari, electricieni, instalațori tehnico-sanitar, stivuitoriști, asistenți medicali, îngrijitor bătrâni, tâmplari, dulgheri, mecanici auto, muncitori necalificați, CNC, ajutor în producție, rigipsar, medici, farmaciști, maseuri.


Pe langa sectoarele de activitate enumerate putem oferii locuri de muncă și în alte domenii, la solicitarea dumneavoastră!


Aplică acum!

Vă rugăm să ne trimiteți CV-ul dumneavoastră completat, însoțit de o poză, pentru a vă putea introduce în baza noastră de date, pe adresa de e-mail:

info@rumaenien-arbeitskraefte.com

Prin trimiterea datelor nu vă asumați nici o obligație, ne ajută doar la căutarea locului de muncă potrivit profilului dumneavoastră.

Dacă nu aveți un CV puteți completa formularul de mai jos. Înscrierea este absolut gratuită.

*camp obligatoriu
**Respectăm caracterul privat și securitatea informației furnizate atunci când utilizați acest website, inclusiv a datelor cu caracter privat, scop în care aplicăm prezenta politică de confidențialitate.